Ismét egy vendégposzt, köszönet érte Vivinek (küldött többet is, jönnek majd szépen sorban :) ). Ez egy nekem való egyszerű receptnek tűnik, szerintem hamarosan kipróbálom, tegyetek így ti is. :)

Hozzávalók:

-csirkemell filé ízlés szerinti mennyiség ( kb 40-50 dkg)
-só,bors,oregánó,bazsalikom
-1-2 darab egész paradicsom
-sajt (én most mozarellával csináltam,de trappistával is szoktam)

 

 

Elkészítés:

A melleket ketté vágom,sózom,borsozom.Egy kis olajon előpirítom,hogy fehér legyen.Ha már fehér,pár percig ott hagyom-de figyelek rá,nehogy leégjen- hogy kapjon egy kis pírt. Aztán előveszek egy tepsit,az alját enyhén kiolajozom,beleteszem a csirkemellet,ráteszem a szeletekre vágott paradicsomot, szórok rá oregánót,bazsalikomot,majd ráteszem a szeletekre vágott sajtot. Jelen esetben a mozarellát. Ennek a tetejére is szórtam egy kis oregánót és bazsalikomot. Majd mehet a sütőbe,170 fokon kb 10 perc,amíg a sajt meg nem olvad.

A bejegyzés trackback címe:

https://kajatanya.blog.hu/api/trackback/id/tr811254111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimonka 2009.07.21. 22:20:47

hmmm, nagyon ígéretesen hangzik... ez ki lesz próbálva :)
süti beállítások módosítása